Rhodes i serrat

Aconsegueix les teves entrades anticipades al nostre verkami

L’Altre Festival 2017 obre les seves portes el 8 de juny amb un acte inaugural únic. I és que trobar-te al pianista James Rhodes acompanyat del cantautor Joan Manuel Serrat promet molt. Sens dubte consisteix en un esdeveniment molt especial on la música i la salut mental aniran de la mà.

James Rhodes, el polèmic pianista que ens ha fascinat tant per la seva música com per la seva darrera publicació del llibre “Instrumental. Memorias de música, medicina y locura” és un personatge digne de ser escoltat en un festival on les Arts Escèniques són presentades com una forta via rehabilitadora, normalitzadora i inclusives de la vida de les persones amb trastorn mental. Si això li sumem la participació del nostre carismàtic Joan Manuel Serrat, la inauguració es converteix en tota una oportunitat per consolidar L’Altre Festival com un gran esdeveniment cultural i de referència a Barcelona.

Important: Les entrades d’aquest acte inaugural, només es poden aconseguir a través del Verkami que el Festival ha organitzat per poder pagar les despeses de les companyies convidades. Queden pocs dies!!!!