Dos dies d’arts escèniques i salut mental en format showcase

Ens plau anunciar-vos la convocatòria de la quarta edició de l’Altre Festival que tindrà lloc el  dissabte 3 de Juny al Teatre Kursaal de Manresa i el dissabte 16 de Juny a la Fabra i Coats de Barcelona.

Si estem aquí un altre cop, és perquè volem continuar treballant per ser un referent en l’àmbit sociocultural català i un esdeveniment destacat a l’agenda cultural del nostre país. L’Altre Festival va néixer amb la voluntat d’estimular la creació, la participació i la difusió de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorn mental; considerant que pot ser una eina fonamental en el procés recuperador i normalitzador de la vida i, també, una eina potent contra l’estigma. Per això seguim amb l’objectiu de construir una altra manera de veure i viure la salut mental mentre som, sobretot, font de creació de cultura popular. Fèrtil i viva.

L’activitat oberta a convocatòria que us presentem serà, com el 2016, el  Tast d’espectacles. Es desenvoluparà en format de showcase en el que podrem veure part d’algunes de les propostes que esteu treballant les companyies de cara al 2019 i, és per això, que els projectes seleccionats tindran espai per exhibir 10 minuts de la seva proposta.

Si sou una companyia de persones amb trastorn mental, o sense, o familiars, o professionals de la salut mental, o amics, o actors, o coneguts o tot a l’hora, presenteu-nos una proposta. Les dues premisses bàsiques són: Arts Escèniques i Salut Mental. Teniu temps de l’1 de gener 2018 al 15 de marc del mateix any. Trobareu totes les bases de la convocatòria i la fitxa d’inscripció a www.laltrefestival.cat. Us hi esperem!