Romeo y Julieta, una mirada distinta

Antzoki Teatteri està vinculada amb el teatre social, en el sentit de què les obres que fem han de tenir un missatge per poder intentar canviar el món a millor o al menys, intentar-lo. Va néixer a  Madrid l'any 2012 per a reestrenar l'espectacle "Mi amigo en mí".  L'any 2014 treslladen la seva seu a Barcelona.

Antzoki Teatteri treballa amb obres de teatre pel desenvolupament i transformació socials: Alzheimer, amnèsia, drogoaddicció, espectre autista, repressió etc.

El 2016 s'estrenen "Romeo y Julieta, una mirada distinta", guanyadora del nostre premi Josep Clusa 2019 per la votació pública. La Julieta és una noia jove i no és com tu. Però en el fons s'assembla a tu. El Romeo és un noi jove. Viu amb la seva mare, que està entestada a què el seu fill tingui una vida com la teva. Però en Romeo tampoc és com tu, encara que en el fons se t'assembli. L'últim dia abans de la festa de carnaval, el Romeo i la Julieta es coneixeran, per sempre. Aquesta és la història d'un amor impossible. Però no per part d'ells, sinò pels altres. Pels que són com tu.

Web: www.antzokiteatteri.com

Mail:

Direcció escènica i dramaturgia: Tony Casla

Ajudant de direccció: Elísabeth Quevedo

Actors: Cristina Vallribera, Enric Pera, Ariadna de Vilar, Elísabeth Quevedo, Sela Conde