anudal colaborador

Tenim un nou col·laborador!

Empresa amb compromís social

Incorporem un nou col·laborador que formarà part de l’Altre Festival d’Arts Escèniques i Salut Mental. Anudal, empresa líder en la fabricació d’esquadres i unions d’extrusió per a fusteria d’alumini, col·labora amb diverses ONG’s i organitzacions benèfiques i ha volgut també donar el seu suport al nostre projecte.

 

Empresa familiar amb base a Badalona

Es tracta d’una empresa familiar, que porta més de 30 anys en el sector, amb base a Badalona, i que ofereix solucions pel muntatge de la fusteria d’alumini i assessorament tècnic. La majoria dels seus productes els fabriquen, dissenyen i patenten ells mateixos, gràcies al seu equip de I+D, que s’esforça contínuament per adaptar-se a les necessitats de cada mercat i país. Solucions tècniques, funcionals i econòmiques. El seu èxit en el sector es deu a la seva professionalitat i el seu afany per promoure valors d’alt compromís social. És per això que s’ha convertit en una companyia respectada i amb un important recorregut com a líder en el món de l’esquadra d’alumini.

A l’Altre Festival estem molt contents de comptar amb la col·laboració d’Anudal Industrial i volem donar les gràcies públicament.