Vine a la cloenda de l’Altre Festival 2019 i participa en el flash mov que muntarem el diumenge 9 de juny a les 20.30 h amb Dona Dansa i Reperkutim-Bloco Suca Barcelona a la plaça del recinte Fabra i Coats.

En aquesta edició, com en totes les anteriors, volem que el comiat sigui sonat. És per això que des de l’organització de l’Altre Festival i Utopia Barcelona us volem convidar a la Cloenda de l’Altre Festival 2019. Per això us demanem que us sumeu a una acció conjunta i molt divertida que muntarem entre tots els participants i assistents al Festival.

Qué farem?

Hem muntat una Flash mov multitudinària a ritme de la coreografia de Dona Dansa i la música de Reperkutim-Bloco Suca Barcelona.

Qui ho farem?

Tothom que vulgui. És a dir, Els i Les Altres que han assistit o participat en l’Altre Festival 2019.

Cóm ho farem?

Què millor que ballant! Per això, hem preparat una coreografia senzilla que podeu practicar a casa vostra a través d’aquest enllaç.

Quan ho farem?

Tots ens posarem a ballar a ritme de la coreografia de Dona Dansa el diumenge 9 a les 20: 30h

On ho farem?

A la plaça central del recinte Fabra i Coats junt a les percussions de Reperkutim-Bloco Suca Barcelona.

Per què ho farem?

Perquè confiem en potenciar l’ànima de l’Altre festival i quina millor manera de fer-ho entre totes i tots que creant un tancament espectacularrrrr.

Ara ja ho saps!, descàrrega i comparteix el vídeo amb amics, familiars i persones a les que els pugui interessar i acomiadem tots i totes junts l’Altre Festival 2019 a tutiplén.