Ascatec-documental

Gran mini documental d’arts escèniques i salut mental

El film, produït per ASCATEC, és una mostra evident de la funció rehabilitadora, normalitzadora i inclusiva de l’Altre Festival en persones amb trastorn mental.

Si és veritat que ja han passat més de 4 mesos de l’última edició, l’Altre Festival 2017 no s’esborra de la nostra memòria. Nombrosos moments inoblidables que guardem a la retina, ens donen forces i ànim per seguir treballant en el projecte. Tota una seqüència d’emotives imatges que ara, gràcies a ASCATEC, podem compartir amb el món.

"DENTRO DEL MUNDO" (Documental) @ ASCATEC 2017

Dirigida per Sergo Méndez i produïda per la pròpia Associació, el film mostra com els integrants del espai de dramateràpia de ASCATEC viatgen com a companyia de teatre per a representar l’obra “La Consulta” al festival. El mini documental mostra amb gran sensibilitat l’afany de superació d’aquestes persones que els porta, no només a viatjar des de Tenerife a Barcelona, ​​sinó a veure’s com una companyia de Teatre més, a estar “Dentro del Mundo”.

ASCATEC, l’Associació Canària de Teràpies Creatives que afavoreix la recuperació de les persones amb trastorn mental greu a través d’activitats artístiques terapèutiques com són l‘Arteràpia i la dramateràpia, ha demostrat amb aquest gran treball, que les tècniques teatrals dins d’un ambient agradable, a més de proporcionar un gran suport psicològic, faciliten la integració i cohesió social.

Per part nostra, tots els integrants de l’Altre Festival estem encantats, emocionats i agraïts per haver sabut plasmar d’una manera tan bella la nostra raó de ser com a projecte. Sou grans ASCATEC! Moltíssimes gràcies.