foto josep clusa 2017

Vols ser jurat del premi Josep Clusa al millor espectacle de la 3a edició de L’Altre Festival?

L’organització del Festival convoca el 2º Premi d’Arts Escèniques i Salut Mental Josep Clusa.

El Premi d’Arts Escèniques i Salut Mental Josep Clusa és un reconeixement d’àmbit internacional atorgat a companyies artístiques, col·lectius o entitats que presentin un espectacle dins el marc de la edició 2017 de L’Altre Festival. La seva finalitat és premiar la qualitat d’un projecte on conflueixin l’art, la reflexió i la relació entre persones amb trastorn mental, professionals de les arts escèniques i la ciutadania.

S’atorgarà un sol Premi Josep Clusa, entre totes les companyies programades al Festival.

Com pots ser membre del jurat del Festival?

El jurat, que serà el responsable d’atorgar el Premi Josep Clusa entre totes les companyies programades al Festival, estarà format per membres de l’organització, professionals d’àmbit cultural o de la salut mental i aquest any, també, volem que el públic digui la seva. És per això que busquem a 12 persones que formin el jurat popular de l’Altre Festival 2017.

Com a membre del jurat tens dret a:

  • Ser part activa de l’elecció del millor espectacle del festival

  • Estar convidat a l’acte inaugural amb James Rhodes i Joan Manuel Serrat

  • Gaudir de 6 espectacles de forma gratuïta durant els 4 dies del Festival

  • Regals de merchandising del festival:  samarretes, gots, bossa, regadores …

Si estàs interessat/a escriu un correu electrònic a juratpopular@laltrefestival.cat i en breu contactarem amb tu per informar-te de tots els detalls.

Important: El termini per presentar les candidatures finalitza el 31 de maig de 2017 i s’assignaran els 12 primers membres per ordre d’inscripció! A què esperes?