COL.LABORA

Ja som molt contents si t’has parat un moment per aquí, a l’apartat “Col·labora”. Doncs si et preguntes per què I com col·laborar amb aquesta Altra gent, doncs et direm que no som els I les més guapos I guapes però ens agrada crear I promoure les arts escèniques I la salut mental per totes les persones I animals del món mundial. Aquesta és la nostra missió i si estàs d’acord, doncs necessitem el teu cop de mà!

Pots regalar el teu coneixement, una part del teu temps o euritos. I com fer-ho? És fàcil, dona’t d’alta a la nostra pàgina de l’Aixeta i tria la teva forma de col·laboració. No oblidis que les arts escèniques són el millor remei per la salut mental!

Les teves aportacions les destinarem per pagar part de les despeses relacionades amb l’organització i la participació de les Companyies i els i les artistes al festival; a la seva acollida, manutenció i a vestir tècnicament els espectacles.

Vols que aparegui el teu nom a la llista de col·laboradors o vols fer altres tipus d'aportacions? Posa't en contacte amb nosaltres a comunica@laltrefestival.cat!

Vols col·laborar de forma voluntària en el projecte? Posa’t en contacte amb nosaltres al mail: participo@laltrefestival.cat

Gràcies, l'Altre!