lipdub laltrefestival i taki

El Libdup de L’Altre Festival 2017

La banda d’origen equatorià Taki Sounds va ser l’encarregada de posar la banda sonora del vídeo musical que es va gravar en la tercera edició del festival d’arts escèniques i salut mental celebrat a la Fabra i Coats de Barcelona

En aquesta nova edició l’Altre Festival 2017 teníem clar que volíem posar-li una banda Sonora i amb l’ajuda de Taki Sounds i de tots els participants del festival, els nostres desitjos es van fer realitat. Prenent com a punt de partida “La rumba del cor”, tema original del grup de música amb influències directes de l’Equador, el lipdub ens obria una infinitat de possibilitats per a la participació de tots els integrants de l’esdeveniment. Col·laboradors, artistes i espectadors van poder sincronitzar llavis, gestos i moviments amb una mateixa finalitat: promocionar la música com a eina rehabilitadora, normalitzadora i inclusiva de cadascuna de les persones que pateixen algun trastorn en salut mental.

Coproduït per l’Altre Festival i Taki Sounds, darrere del divertit Lipdub cal destacar el treball de Marina Marcian, integrant del grup musical i encarregada de dirigir i produir el vídeo musical. Igualment, remarcar la figura de Simó Andreu Moret, el director de fotografia que va saber captar el moviment de la rumba del cor. I finalment, com no, agrair a tots els participants del videoclip que a través del ritme de cada un d’ells vam poder veure realitzat el nostre petit gran desig.