Tal com vam publicar a les bases, per fi ja tenim seleccionades les companyies aficionades que participaran en l’Altre Festival 2019. Tenint en compte que en aquesta edició s’han presentat un gran nombre de companyies i que l’organització sempre vol donar cabuda a tots aquells grups que utilitzen les arts escèniques com a eina rehabilitadora i inclusiva, hi ha hagut un gran treball per part del Festival.

Totes les companyies amateurs seleccionades

Totes les companyies amateurs que s’han presentat han tingut cabuda en l’esdeveniment d’arts escèniques i salut mental que es celebrarà els dies 6, 7, 8 i 9 de juny de 2019 a la Fabra i Coats de Barcelona. A totes elles ja se’ls ha comunicat la notícia. No obstant això, per no deixar-vos una simple llista de noms, creiem més convenient anar-vos descobrint a poc a poc en aquest bloc cadascuna de les companyies que finalment confirmin la seva assistència. D’aquesta manera, setmana a setmana, anirem explicant, una per una, els seus orígens, la seva història, els seus integrants i el seu espectacle en qüestió.

D’altra banda, encara estem treballant en la selecció de les companyies professionals. Un cop tinguem clar quines són les que presenten la salut mental com a tema central de l’espectacle, anunciarem el seu nom en aquest mateix bloc.