Us presentem les companyies seleccionades per exhibir els seus espectacles al “Tastets 2018” de l’Altre Festival. Aquesta primavera aterrem al Teatre Kursaal de Manresa i a la Fabra i Coats a Bracelona. Un plaer!

Un cop tancada la convocatòria per participar en la quarta edició de L’Altre Festival, estem molt contents per el gran nombre de companyies que s’han presentat. Grups procedents de dins i fora de Catalunya han volgut participar en el nostre Tastet. Fins i tot n’hi haurà que volaran des de l’Argentina! Volem agrair a totes les companyies que han estat presents en anteriors edicions la seva confiança per repetir i també a les que es presenten per primera vegada; esperem que sigui el principi d’una llarga amistat. I, per descomptat, també volem reconèixer l’esforç de totes aquelles companyies que no han pogut presentar-se a aquesta convocatòria. Tot i que aquest any no ha pogut ser, us animem a continuar amb la vostra feina i esperem poder-nos trobar l’any vinent.

Amics, ens veiem el diumenge 3 de juny al Teatre Kursaal de Manresa i el dissabte 16 de juny a la Fabra i Coats de Barcelona. Us esperem amb els braços oberts!

Teatre Kursaal de Manresa 3 de juny:

Companyia AMPANS

Antzoki Teatteri

Art Social –Neret Edicions

Grup de Teatre Bellissens

Cia. Teatre Fil a l’Agulla

Alucinar-T

Teatre LLeure

Cia. De Co-Teatre Pere Quart

Pot Teatre

La Trifulga dels Fútils

 

Fabra i Coats de Barcelona 16 de juny:

Cia. Sirc

Cia. Les Arts Escèniques

Cia. Preatty Dancers

Club de la Lucha Emocional

Cia. De Teatro y Títeres Tongo

El Pingüinazo

Cia. Grup de Flamenc SRC. Ciutat Vella

Cia. Cheers

Miracle Teatre

Akesta Copanyia

Protagonistes Nosaltres

Art i Part – Poblenou