Convocatòria 2020

Ens plau anunciar-vos la convocatòria de la sisena edició de l’Altre Festival, la qual tindrà lloc el dissabte 13 de Juny al recinte Fabra i Coats de Barcelona.

Si estem aquí un altre cop, és perquè volem continuar treballant per ser un referent en l’àmbit sociocultural català i un esdeveniment destacat a l’agenda cultural del nostre país. L’Altre Festival va néixer amb la voluntat d’estimular la creació, la participació i la difusió de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental. L’objectiu és aconseguir el benestar i la inclusió de les persones amb i sense problemàtica de salut mental mitjançant les arts escèniques, i donar a conèixer la realitat de la salut mental a la nostra societat.

És per tot això que aquest any engeguem de nou l’Altre Festival. L’activitat oberta a convocatòria que us presentem serà, com el 2016 i 2018, el Tast d’espectacles. Es desenvoluparà en format de showcase en el qual podrem veure part d’algunes de les vostres creacions. Si sou una companyia de persones amb problemàtica de salut mental, o familiars, o professionals de la salut mental, o amigues, o actors professionals, o coneguts/des o tot a l’hora, presenteu-nos una proposta. Les dues premisses bàsiques són: Arts Escèniques i Salut Mental.

Moltes gràcies!

Us esperem.