La companyia teatral txeca Studio Citadela de Praga el divendres 7 al recinte de Fabra i Coats de Barcelona ens posarà a la pell, a la ment i a les emocions de Frida Kahlo.

Després de l’èxit aconseguit en la passada edició L’Altre Festival 2017 Studio Citadela de Praga torna un cop més al Festival Internacional d’Arts escèniques i salut mental per presentar-nos el seu nou espectacle teatral “Frida”. Consisteix en un espectacle performance que es mou entre el teatre físic i la improvisació. La protagonista ens mostra el món de poesia, lluites amoroses, fantasia i surrealisme d’una nena (Frida Kahlo) que no es pot moure del seu llit. Mentre dibuixa el seu cos amb flors, fruites, pintures i calaveres es pregunta: “per a què cal tenir les cames per caminar si tinc ales per poder volar?”

BOHNICE THEATRE COMPANY - FRIDA K

Una companyia amb solera

La companyia que ja porta a l’escena teatral txeca més de 20 anys, és un grup experimental en el que participen actors en tractament psiquiàtric i altres professionals. Fundada al 1991 al centre psiquiàtric de Bohnice (Praga) els integrants es troben semanalment en el centre cultural i social Studio Citadela per preparer-se les seves funcions. Uns espectacles que acumulen 30 anys d’experiències i èxits tan des d’un punt de vista rehabilitador como artistic per tota Europa.