Ja tenim aquí la quarta edició del DMTOfest. Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial del Teatre de lxs Oprimidxs (DMTO), el 16 de març, la uTOpia organitza aquest festival.

Un festival on el teatre és l’eix central i que promou el diàleg amb altres disciplines artístiques per aconseguir la transformació de la realitat mitjançant l’art. Una trobada de diferents grups locals, per reflexionar sobre el Teatre de lxs Oprimidxs com una eina política i comunitària, però a la vegada artística i estètica. En la programació trobaràs performances, espectacles, peces de teatre foro, concerts acústics, espais de reflexió, ràdio en directe, exposicions i tota una sèrie d’activitats per apropar-nos al mètode i a la comunitat.

En aquesta quarta edició, el DMTOfest’20 reflexiona sobre els cossos com a territoris polítics, on es reflecteix la història viscuda, l’opressió, l’angoixa, el pes de la vivència, el judici o el límit impostat. Però uns cossos on també descobrim la lluita, l’esperança, la resistència, la solidaritat, la lleugeresa del sentir-se il·llimitadxs. Els cossos com a possibilitats infinites.

En aquesta nova edició, s’obren a noves ubicacions i emplaçaments del Districte de Sant Martí. Enguany el festival té lloc del 16 al 22 de març, si bé en dates prèvies s’organitzaran alguns actes vinculats amb el festival. Consulta tota la programació AQUÍ!