ACTE CENTRAL

Per finalitzar, assistirem a l’espectacle Il Tavolo della Concert(o)azione de la companyia italiana Stalker Teatro. L’obra comptarà amb la participació de 10 intèrprets de la companyia i 30 persones locals amb i sense diagnòstic de trastorn mental.

Presentació  espectacle

–    On? Sala MAC
–     Quan? 21h00
–     Venda d’entrades es poden comprar online, per només 6€. Fes click AQUÍ!

Aquesta performance teatral-musical, neix del desig de qüestionar els models de comportament que no donen valor a la capacitat d’escoltar a l’altre, tot suggerint una situació alternativa, no només a escala simbòlica, més sensible a les dinàmiques de les relacions entre persones diferents. El model “concertatiu” és un instrument i mètode de relació que es fonamenta en escoltar a l’altre i en el desenvolupament d’un Jo Coral juntament amb un Jo Personal.

A l’interior d’aquest procés hi ha la intenció de superar l’individualisme per posar l’accent sobre allò que ens uneix, i trobar respostes comunes a necessitats com la solidaritat, l’intercanvi, la cooperació i l’amistat. Un subjecte es fonamenta en l’agregació harmònica de components individuals i col·lectius que són bàsics per desenvolupar una cultura conscient de la dimensió comunitària que és la base de la societat. La bellesa no és autocomplaent ni narcisista, sinó una síntesi del compartir de forma harmoniosa. Avui en dia, busquem ajustar-nos a la realitat, tot elaborant rituals per tal de sentir-nos part del món.

La Concertació que l’espectacle proposa és una reflexió activa d’aquestes temàtiques, que articula els seus valors simbòlics en diferents plànols de representació.