El proper dissabte 16 de juny la Fabra i Coats s’omple d’espectacles. Des de les 10h del matí fins a les 20: 30h les arts escèniques i la salut mental seran els protagonistes.

Per començar, la companyia Moveo ens convida a participar al seu laboratori escènic. Un espai de recerca i treball on a través del llenguatge físic es busca la connexió entre diferents disciplines com el teatre i la dansa.

Després de carregar energia amb un dinar popular, a l’Espai Bota començaran “els tastets” de l’Altre Festival. Un showcase on 11 companyies convidades ens mostraran 10 minuts dels seus nous muntatges. Igual que a la primera jornada ens fa moltíssima il·lusió rebre a totes aquestes companyies que vénen de llocs com Barcelona, ​​Terrassa, Sant Feliu de Llobregat, Vinaròs i, fins i tot, Rosario (Argentina) i que creuen, igual que nosaltres en el poder rehabilitador i integrador de les arts escèniques a la salut mental.


Per acabar, com a cloenda de la 2a jornada d’aquesta quarta edició tindrem la proposta estrella d’aquest certamen: “Living with the lights on”. Representació de l’espectacle de Mark Lockyer, de la companyia britànica Actors Touring Company. Es tracta d’una autobiografia del propi actor que per culpa del seu trastorn bipolar i la seva addicció a l’alcohol perd el control de la seva vida, arribant a passar per la presó i l’hospital. Un autèntic infern que acaba amb la seva recuperació final.