La Cia Teatre de Pacotilla ens presenta un espectacle on els seus personatges a través del teatre, la dansa i la creació audiovisual mostren les seves pròpies vivències personals.

“Si hi ha un teatre de Guerrilla, per què no un Teatre de Pacotilla?” Així es presenta aquesta companyia que neix de dos grups diferents. D’una banda, el Club Social Pol positiu (2007) i de l’altra, SRD Joves (2010). Tot i que els dos grups estan vinculats a la Fundació Els 3 Turons (F3T) no és fins l’any 2016 que uneixen esforços per crear un projecte en comú “Kit de Construcció”, amb el propòsit de presentar-se en la passada edició L’Altre Festival 2017. Tota una iniciativa que acaba tranformándose en un sol grup per continuar creant nous espectacles junts sota el nom Cia. Teatre de Pacotilla.

Si per alguna cosa destaca aquesta companyia és per la creació de peces que beuen de diferents arts escèniques com són el teatre, la dansa, el teatre d’objectes i la creació audiovisual. Una àmplia varietat artística que partint de les pròpies vivències dels actors, es creen els personatges. Sumant experiències, somnis, remordiments i il·lusions els individus es transformen en noves identitats que parlen d’ells i per a ells. Tal com ens explica el seu nou espectacle “Cabaret”.

Cinc i entrem !!!

Sota el seu crit de guerra “Cinc i entrem!!!” ara Teatre de Pacotilla arriba a l’Altre Festival 2019 amb “Cabaret”, un espectacle creat per la mateixa companyia que juga amb els records nascuts de l’interior de cadascun dels personatges. Durant 40 minuts els actors interpreten experiències que al seu dia van ser reals i que ara, amb el pas del temps, s’han convertit en part integrant de la seva essència com a persones i que els permetrà tenir més consciències de si mateixos.

Estem davant d’autèntics professionals que ho donen tot damunt l’escenari. Prova d’això, el trobem en un anterior bolo en el qual, en plena actuació es van quedar sense el so i, tot i així, els seus 15 integrants van continuar com si res amb la funció. Ara arriben a l’Altre Festival 2019 per seguir mostrant-nos tot del que són capaços.