Consisteix en un format on les companyies ens faran un tastet de les propostes que estan treballant per l’edició 2019.

Què vol dir un ‘tast d’espectacles’? Què significa format showcase? Com serà L’Altre Festival 2018? Tots ja sabeu que L’Altre Festival neix amb l’objectiu d’incentivar la creació artística, la participació i la dinamització de les arts escèniques en persones amb trastorns de salut mental. Confiem i, així ho hem estat comprovant al llarg de les anteriors edicions, que l’esdeveniment serveix com eina rehabilitadora i inclusiva.
En aquesta edició plantegem un showcase. Consisteix en un format on les companyies no ens mostren tot el seu espectacle, sinó només 10 minuts del mateix. Si ho plantegem així, és perquè moltes d’aquestes companyies ja van participar en l’edició 2017 i pensem que no tenen prou temps per preparar tot un nou espectacle pel juny del 2108. A més, igualment, creiem que esperar-se dos anys per poder mostrar la seva feina és massa temps. La solució que em trobat és oferir aquest tast d’espectacle. Així, no només animem a la mateixa companyia a seguir en el seu projecte, sinó que a més incentivem al públic a tenir ganes de veure l’espectacle acabat el 2019.
I com ho fem això? Doncs celebrant L’Altre Festival 2018 durant dos dies diferents, en dues ubicacions diferents. Per una banda, estarem el dissabte 3 de juny al Teatre Kursaal de Manresa i, per una altra, hi serem també el dissabte 16 de juny a la Fabra i Coats de Barcelona.