festival-salut-mental

Gràcies a tothom!

Darrera d’un esdeveniment com L’Altre Festival, hi ha un gran i nombrós equip humà que al llarg de l’any dóna temps, treball i molt esforç de manera desinteressada perquè aquest gran projecte de les arts escèniques i la salut mental arribi a bon port.

Si és veritat que en aquesta 3a edició ens hem superat en quant a participació i difusió del Festival, també som conscients que tenim molt a millorar. En cadascuna de les edicions anem aprenent i superant dificultats. Si pel camí ens hem equivocat o algú s’ha sentit defraudat, en cap moment ha estat la nostra intenció. És per això que demanem de tot cor que aquelles persones que tinguin, dubtes, suggeriments o necessitin algun tipus d’aclariment del nostre funcionament, podeu adreçar-vos directament a l’organització a través de info@laltrefestiva.cat i us atendrem personalment.

Igualment volem fer un petit homenatge a totes aquelles persones, companyies, entitats i empreses que han col·laborat en el Festival a través d’un vídeo-resum de L’Altre Festival 2017. I és que aquest petit gran projecte creat per trencar estigmes en salut mental a través de les arts escèniques, sense vosaltres no seria possible. Gràcies a tothom!

L'Altre Festival 3rd edition: you'd be amazed