cartel-verkami

A través de les micro aportacions del públic, L’Altre Festival 2017 acull, manté i vesteix tècnicament a totes les companyies invitades

Ja ho vam fer a la primera edició i aquest any repetim. A través de Verkami, la plataforma de crowdfunding per a projectes creatius, L’Altre Festival 2017 tornarà a obrir les seves portes els dies 8, 9, 10 i 11 de juny a La Fabra I Coats de Barcelona. A través de les aportacions del públic, podrem pagar les despeses que comporta la participació de totes les companyies convidades. És a dir, la seva acollida, la manutenció i la gestió tècnica de cada un dels espectacles.

El plat fort del verkami: l’espectacle inaugural amb James Rhodes i Joan Manuel Serrat

Si és veritat que principalment les recompenses del Verkami són entrades per espectacles de L’Altre Festival 2017, també és cert que les aportacions a partir de 50 € tenen l’opció de triar l’espectacle inaugural on el pianista Britànic James Rhodes obre el Festival amb la col·laboració del carismàtic cantautor Joan Manuel Serrat. Les entrades s’assignaran fins a esgotar els aforaments de les funcions i segon l’ordre d’arribada de les aportacions fetes. Trobareu tota la informació al Verkami.