Un dia complet d’arts escèniques i salut mental al Teatre Kursaal de Manresa

L’Altre Festival 2018 ja és aquí amb la celebració de la seva primera jornada el diumenge 3 de juny 2018. Un dia amb gran quantitat d’actuacions a punt per ser presentades. Per començar la CIA Moveo, una companyia innovadora que a través del cos explora, desenvolupa i crea espectacle barrejant diferents disciplines, ens presenta un laboratori escènic. Per a mostra un botó. Aquí us deixem el tràiler de Conseqüències, espectacle que va guanyar el Premi Moritz FiraTàrrega 2017 a la millor estrena d’arts de carrer.

Després d’un dinar popular a on companyies i artistes podran compartir experiències, passem a l’autèntic tastet d’espectacles. 10 companyies d’arts escèniques i salut mental ens mostraran un petit avanç de 10 minuts de les obres que estan preparant per a la propera edició, l’Altre Festival 2019. Ampans, Antzoki Teatteri, Art Social – Neret edicions, Grup de Teatre Bellissens, Teatre Fil a l’Agulla, al·lucinar-T, Teatre Lleure, Co-Teatre Pere Quart, Pot Teatre i la la Trifulga dels Fútils; encara que moltes d’aquestes companyies ja ens sonen d’altres edicions, el diumenge 3 de juny és una bona oportunitat perquè ens mostrin tot el seu art.

Finalment per clausurar la jornada la Companyia LaMent de Manresa ens presenta una producció pròpia de quatre peces teatrals on es potenciala creació col·lectiva a través de diferents racons del teatre Kursaal. I tot això partint des d’una mirada pròpia de la salut mental.