El dissabte 8 de juny a les 11’30 h la companyia de Manacor Estepa Llevant ens mostra a través de  les arts escèniques l’importància de les decisions que prenem a la vida.

Que la vida està farcida de cruïlles tots ho sabem; i malgrat ser totes elles de gran importància per a les nostres vides, moltes vegades tanquem els ulls com esperant que el temps ho resolgui tot. Tal i com diu Elisenda Guiu, autora d’aquesta obra de teatre “Diuen que la llibertat és la capacitat d’escollir. Però escollir no sempre és fàcil…o sí “ Fruit d’aquest plantejament neix “Pedra, paper, tisora” Una tragicomedia que durant 50 minuts exposa un seguit d’històries on la decisió (concient o no) serà transcendental per el personatge i el seu entorn.

 

Estepa Teatre, la companyia de ses illes

Amb una trajectòria de gairebé vint anys, Estepa Llevant s’inicia des del neixement de l’Associació Estel de Llevant. Una entitat de la comarca del Llevant de Mallorca que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones amb alguna problemática de salut mental. Pero si per alguna cosa es manté i creix aquesta companyia és gràcies a la implicació i l’il·lusió de tot el col·lectiu: usuaris, familiars, voluntaris i professionals.  Un projecte que començà gràcies al moviment del voluntariat i que de mica en mica s’anà professionalitzant. Al llarg de tot aquest temps la companyia ha oferit gairebé una representació anual al Teatre de Manacor, des d’obres de creació col·lectiva fins a obres més clàssiques.  Ara, amb el seu crit de guerra resistiré, no en tenim dubte. Malgrat ser 15 en un 4L i anar amb mapes…creuaran terra i mar per presentar-nos a temps el seu nou espectacle “Pedra,paper,tisora”.