La companyia professional de Barcelona ens presenta un fascinant espectacle on dansa, narrativa i audiovisuals es fusionen al llarg de 40 minuts.

Insidemymind” és el segon espectacle de llarga durada de Cia. Fil a l’agulla; un viatge a l’interior d’una “Ment Malalta” on es pretén abordar des de “dins” el tema de les malalties i / o trastorns Mentals. Veus que no callen, ansietat extrema, eufòria descontrolada, ganes de morir … D’aquesta manera la companyia catalana convida a experimentar en primera persona les diferents sensacions i emocions que comporta patir algun de l’ampli ventall de trastorns mentals. Tot això amb un objectiu: aconseguir visibilitat, respecte, suport, …, i tot sentiment “nascut” des de la vivència personal de cada espectador. I és que per opinar, cal conèixer, i per conèixer, cal experimentar.

Una formació creada per a concienciar a la societat

La companyia Fil a l’agulla neix a principis del 2015 fruit de la inquietud d’un grup de tres ballarines per expressar la seva disconformitat amb la situació socioeconòmica i ètic-moral del món actual. La Thais Albarrán Serra, l’Estrella León Rivero i la Clàudia Niubó Bigas procedeixen del món de la dansa i la performance i en cada un dels seus espectacle fusionen dansa, narrativa i audiviosuals. El seu principal propòsit és impactar amb les seves obres a “l’ull observador” i portar-lo de la reflexió a l’acció. Un propòsit que s’assoleix perfectament en aquesta seva segona composició escènica “Inside mu mind” que, amb tant de gust volem gaudir el proper diumenge 9 de juny al recinte de la Fabra i Coats de Barcelona.