La companyia de teatre Imagina arriba a L’Altre Festival 2019 per presentar-nos una creación colectiva inspirada en El Quixot  

El otro lado és allò que descobrim cada dia quan ens veiem, quan ens mirem… Qui no ha lluitat mai amb els molins de vent que ens envolten?” Amb aquesta introducció inspirada en el famós Quixot Imagina ens convidar a reflexionar sobre nosaltres i el nostre entorn. Un espectacle de 35 minuts de durada on gairebé tot és impredictible i calidoscòpic. I és que si alguna cosa té clara aquesta companyia nascuda en el Centre de Dia Santa Eulàlia és que davant de una nova proposta o repte s’aventuren en companyia de la força que els hi dona el seu leit motiv “I per què no?”

 

Fruit de la Imaginació

El grup de teatre Imagina, fruit de l’activitat creativa que es fomenta en el Centre dia Santa Eulàlia, porta molts anys damunt dels escenaris. Si és veritat que van començar com un taller de creació de contes, un any després ja es consolidaven com a companyia de teatre divers. I és que l’activitat havia generat una particular forma de fer, diversos tallers improvisadament combinats i un sentiment compartit de ser part del naixement d’alguna cosa especial. Avui és un grup de 18 persones heterogeni i canviant als que els uneix la voluntat de generar i compartir altres formes d’estar i sentir.

Després de 20 anys de jugar amb la creativitat i l’obertura a nous formats porten a l’esquena infinitat d’anècdotes sorprenents. Com quan, en una ocasió, un petit i improvisat ajust tècnic realitzat des del desconeixement, va fer que el que hauria d’haver l’escena final de la representació sota un lleu i subtil efecte de nevada, es convertís l’una veritable festa d’escuma davant la qual el públic va reaccionar sumant-se a l’escenari per jugar tots junts. I es que passi el que passi Imagina són uns autèntics professionals.