El proper 25  de juny a les 20 h comença un cap de setmana llaaarg i intens, ple de teatre, música, dansa, poesia, circ i nous formats escènics. Comencem amb Galea de Pellos, un Altre plat fort cuinat per cabosanroque, Els Escarlata, Sonia Gòmez, David Climent, Associació Matissos i els i les Altres

Gallos de Pelea ha sortit per la porta franca, aquella que és un forat, una porta al món exterior per portar el nostre naufragi a la marea urbana, a l’àgora aquella que és de totes, però sobretot no és de ningú. Remoure un mar de sons, paraules, ritmes i cossos en acció; sacsejar-mos com si fóssim la mateixa turmenta que bressola els nostres naufragis.  No sabem si preferim la calma txitxa o la tempesta, en tot cas si voleu venir a gronxar-vos en les onades… nosaltres hi serem.

Galea de Pellos és una posada en escena compartida i estructurada a partir de la invitació dels Cabosanroque i l’Altre Festival a Jordi Aspa, David Climent i Sònia Gómez, tot destil.lant llenguatges, eines pròpies i alienes.