La companyia de teatre del Centre de Rehabilitació i Integració Social ens mostra de forma còmica les estratègies d’una comunitat de veïns que es volen treure un mort del damunt.

 Una comunitat de veïns s’ha trobat un mort i cap d’ells no saben que han de fer. Qui haurà estat? Tothom és culpable fins que no es demostri el contrari. Així que, com totes i tots tenen por que els acusin d’assassins, cada un d’ells posen en pràctica un munt d’estratègies per en lliurar-se’n. Durant 45 minuts, els 11 protagonistes ens portaran a situacions còmiques que, sorprenentment acabaran amb un final molt original.

SIRC de Vinaròs

SIRC, el nom d’aquesta companyia de teatre ubicada a Vinaròs, naix de donar-li la volta a les lletres de l’acrònim CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració Social). Un grup que va començar el seu camí l’any 2001 amb bon peu perque només començar ja van guanyar un premi de la DGT. Des de llavors, SIRC té un públic fidel que acudeix sempre que presenten les seves propostes escèniques. Durant aquests 18 anys han crescut tant en nombre de components com en llocs per anar a actuar.

Entre els seus treballs destaca el curtmetratge “Adelante”. Un projecte que mostra molts dels elements que permeten entendre les malalties mentals i com es poden afrontar a partir de les experiències dels propis protagonistes.

SISC és un equip consolidat amb ganes de riure i fer riure. Això sí, sempre amb molta professionalitat. Amb el seu exercici d’escalfament ZIP-BOING-PAM són imparables. I és que encara que en algún moment no s’en recordin del guió, cap problema. Estan tan immersos en els seus personatges que surten airosos de qualsevol situació.

“La Comunidad” de SIRC es pot veure el dissabte 8 de juny a les 16:00 a la Fabra 2 del Recinte Fabra i Coats. Reserva les teves entrades online a partir del 27 de maig.