La companyia de teatre Kalisdosgracia arriba a L’Altre Festival amb un espectacle que fusiona diverses disciplines artístiques com són la dansa, el teatre o la música.

Kalidosgracia, és el resultat d’un projecte basat en la col·laboració i l’amistat, els riures i les confidències, els acudits, els dolents i els bons moments. Ara ens presenta el seu nou espectacle a L’Altre Festival 2019. Amb “Historias de vida” la companyia fusiona diferents disciplines de les arts escèniques com són la dansa, el teatre o la música i els seus 18 intèrprets ens ofereixen una visió crítica i actual de la societat en la qual vivim, encegada pel capitalisme. Un espectacle on, al voltant d’una taula, sortiran a la llum els prejudicis d’una família, on les relacions, les aparences i les històries de vida de cadascú ballaran en la recerca d’un amor que els alliberi. Un ball de personatges, on la mirada estarà posada en anar més enllà per tal de poder trencar amb les limitacions i començar a gaudir de les capacitats. Tot una mostra de superació i, sobretot, inclusió.

Kalidosgracia, la fusió de dos grans grups de teatre

Si és veritat que tots els integrants de Kalisdogracia són persones usuàries dels Clubs Socials de la Fundació Joia, en realitat la companyia és fruit de la fusió de dos grans grups de teatre. Dos grups diversos, amb essències diverses, que troben en la seva unió l’obertura a nous llenguatges artístics dins l’àmbit teatral. Per una banda tenim el grup més veterà del Club, el qual es diu Kalidoscopi, i per altra banda, el grup més recent, que pertany al Club de Gràcia. I d’aquí neix el nom “Kalidosgracia”. Una gran fusió ja consolidada que, com ells mateixos solen confirmar abans de sortir a l’escenai “Merda, merda, merda…Todos para uno y uno para todos .”