Inscriu-te al butlletí de L’Altre Festival i participa en la votació popular del Premi Josep Clusa

A l’Altre Festival tenim clar que la comunitat #socunaltre és qui fa possible els quatre dies d’arts escèniques, salut mental i cultura popular. I és que sense la vostra participació aquest Festival no existiria. Així doncs, que millor que vosaltres per decidir qui se’n porta el premi Josep Clusa al millor espectacle d’enguany? Un guardó que té com a finalitat premiar un projecte on conflueixen l’art, la reflexió i la relació entre persones amb trastorns mental, familiars, professionals de les arts escèniques, de la salut, i la ciutadania i que aquest any s’otorgarà per votació popular. Vols participar?

Qui?

Pot participar tots els i les Altres que vulguin formar part de la comunitat #socunaltre.

Com?

Per ser #socunaltre només cal que us apunteu al butlletí de L’Altre Festival. Així estareu al dia de totes les notícies i novetats de L’Altre Festival.

Podeu registrar-vos ara mateix aquí http://eepurl.com/bl5bD1 

Quan?

En cada un dels espectacles trobareu paperetes per inscriure-us i votar els projectes que més us hagin agradat. Podeu votar més d’un espectacle. Vosaltres decidiu!

On?

Un cop comprovem a taquilla que ja esteu registrats al butlletí de L’Altre Festival només cal que dipositeu el vostre vot a la bústia que trobareu allà mateix.

 

Quan acabi l’últim espectacle tancarem la votació i farem recompte. L’espectacle més votat serà el guanyador. El premi s’anunciarà i es lliurarà el diumenge 9 de juny durant la cloenda de L’Altre Festival 2019.

Per qualsevol dubte, el nostra gran equip de voluntaris us atendrà a la taquilla del festival.