L‘ICUB, l’institut de Cultura de Barcelona ens cedeix l’espai de la Fàbrica de creació Fabra i Coats

Si és veritat que a la primera edició de L’Altre Festival 2015 ja vam gaudir d’un espai emblemàtic com és la Fabra i Coats, en aquesta nova edició estem doblement satisfet. I és que a part de tornar a disposar de l’antiga fàbrica tèxtil, aquest any també podem gaudir de l’espai de la Fàbrica de creació que es troba en el mateix recinte Fabra i Coats. Un total de 6.500m2 de superfície destinats exclusivament a acollir esdeveniments culturals tan diversos com són la música, el teatre, les arts plàstiques i la dansa…

Les Fàbriques de creació consisteixen en un nou concepte d’equipament cultural engegat per l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’ICUB, que té com a objectiu potenciar la creació i la producció cultural. Són mitjançant aquesta xarxa d’equipaments culturals públics, com es porten a terme projectes d’investigació, experimentació i creació amb voluntat de convertir-se en un espai obert al món. La majoria d’aquests espais, com la Fàbrica de creació Fabra i Coats, són antics recintes fabrils que, un cop remodelats han tornat a néixer dins de la ciutat.

Així doncs, amb la col·laboració de la Fàbrica de creació Fabra i Coats, no només el Festival guanya un espai immillorable per la programació dels espectacles, sinó que a més ens dóna visibilitat i reconeixement en l’àmbit de la creació i difusió cultural des d’un punt de vista internacional.