El diumenge, 3 de juny vam celebrar la primera part del nostre tastet d’espectacles 2018 i va ser tota una experiència gratificant

Per fi va arribar el dia i el vam aprofitar al màxim. Aquest diumenge passat 3 de juny al Teatre Kursaal de Manresa les 10 companyies amateurs convidades tenien el seu tastet d’espectacle molt ben preparat. Hi va haver de tot. Recital poètic amb ArtSocial-Neret Edicions, teatre musical amb Ampans i Bellissens, improvisació divertida amb Alucinar-T, una nova mirada del teatre clàssic amb La Trifulga dels Fútils i Antzoki Teatteri, comèdia esbojarrada amb Teatre Lleure, pot Teatre i Teatre Pere Quart i dansa performance amb Fil a l’Agulla. En total, 2 hores i mitja d’arts escèniques on la bona organització dels tècnics i la bona coordinació dels grups teatrals van fer que tot rotllés.

Però això no va ser tot. La companyia Moveo ens va oferir al matí un laboratori escènic per gaudir i investigar el teatre a través de la mateixa actuació. Una experiència molt enriquidora que, sens dubte, repetirem el pròxim 16 de juny a la segona part d’aquest tastet d’espectacles 2018.

I per concloure, de la mà de la companyia La ment van descubrir els espais més singulars del teatre kursaal mitjançant el microteatre. Quatre microteatres molt originals on actors van estar genials darrere d’uns guions basats en la salut mental.

La jornada es va acabar amb una copa de cava per tots els assistents i amb moltes ganes que arribi ja la segona jornada d’aquesta quarta edició de L’Altre Festival. Noves companyies, nous espectacles el pròxim 16 de juny al nostre, ja conegut, Fabra i Coats de Barcelona. Us hi esperem!