El Grup de Cant del Club Social ens ofereix un interessant i glamurós recorregut pels grans èxits del gènere musical.

Els primers a actuar el diumenge 9 de juny a L’Altre Festival 2019 al recinte de Fabra i Coats serà el Grup de Coral del Club Social. Una companyia molt ben avinguda on els seus 12 integrants ens oferiran ‘L’Altre Musical’. Un espectacle amb una durada de 45 minuts on podrem gaudir d’un ampli repertori amb les cançons dels musicals més famosos de tota la vida. Bandes sonores mítiques dignes de recordar que, per l’èxit que van tenir en el seu moment, ens acompanyaran per sempre. Prepareu-vos perquè des de Brodway al Paral·lel, “L’Altre Musical” ens oferirà un viatge en directe a través de les arts escèniques. Música, cançons i moltes emocions…

Endavant tots plegats! 

El Grup de Coral del Club Social  neix a la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental les Corts fa més d’un any amb la intenció de cantar i passar-ho molt bé. I així ho volen demostrar en aquest espectacle que porten treballant durant més de 6 mesos. Una introducció al món del musical on queda totalment evidenciat que a aquesta colla de cantaires el que més els agrada és descobrir noves cançons i cantar-ho als quatre vents. És per això que assaig rere assaig tots junts agafen força aclamant “Endavant tots plegats.”

La Fundació Privada Centre d’Higiene Mental les Corts és una entitat, sense ànim de lucre, que pertany al Grup CHM Salut Mental. Un gran Grup amb compromís social que duu a terme les seves activitats en l’entorn de l’atenció pública i des d’una perspectiva de salut mental comunitària integral. Des dels seus inicis, l’any 1975, aquesta organització ha treballat per crear i promocionar  dispositius i programes assitencials que ajudin a prevenir i rehabilitar la salut mental i facilitin la inclusió social.