Una trobada històrica on ràdios de la salut mental, la Xarxa Comunitària de Ràdios de Barcelona i moltes més es trobaran en la mateixa ona durant tot un dia.

El dissabte 8 de juny de 10 a 22 h serà un dia de soroll al recinte Fabra i Coats! Les ràdios de tot arreu es faran sentir per informar i retransmetre el que està passant a L’Altre Festival 2019. Serà una cursa històrica on participaran les ràdios de la salut mental, la Xarxa Comunitària de Ràdios de Barcelona i moltes més, totes en la mateixa ona. Emissions d’aquí i de fora del nostre país que es podran sentir durant tot el dia en directa en el mateix recinte de la Fabra i Coats. Consisteix en tota una nova experiència per L’Altre Festival que té com a objectiu fer difusió de la funció rehabilitadora i inclusiva del Festival a través de les ones radiofòniques.

Ja ho sabeu! Si voleu veure en directe com sona L’Altre Festival 2019 per les ones, només cal que us passeu pel recinte de la Fabra i Coats el dissabte 9 de juny de 10:00 a 19:00 hores.