La companyia de teatre Miracle Teatre del Club Social Nou Camí presentarà a L’Altre Festival 2019 la seva nova estrena plena de fantasia i imaginació.

Amb més de 7 obres a l’esquena, Miracle Teatre, ja és tot un referent en el nostre festival. Aquest any ens tornaran a sorprendre amb el seu nou espectacle Al otro lado del espejo. Una obra creada per Club social Nou Camí i Plàudite teatre- Arts escèniques de proximitat i que s’inspira en la pel·lícula ‘Eduardo Manos Tijeras’. La trama transcorre per la fina línia que separa la realitat de la imaginació. Tota una oportunitat per a què cadascú de nosaltres busquem dintre nostre i fora tot allò que desitgem, i on pel camí trobarem personatges que ens faran somiar i creure en un món fantàstic.

El teatre que dóna vida

Miracle teatre és una companyia que neix al Club Social Nou Camí ja fa més de 6 anys i que té com a objectiu promoure l’autonomia personal i la socialització, i per tant, incrementar la qualitat de vida de les persones sòcies. Amb el seu treball aconsegueixen que la salut mental sigui una temàtica visible socialment mitjançant accions de participació i sensibilització a la comunitat.  Sota el seu leit motiv ‘El teatre està en l’aire. 1, 2, 3, a triomfar’ els 13 membres de la companyia que participen en l’obra de teatre ens oferiran un espectacle gestual i d’objectes d’una durada d’entre 25 i 30 minuts. Tota una posada en escena que segur no ens deixarà per res indiferents. I és que com ells mateixos diuen “El teatre ens fa feliços, ens inspira, ens emociona i ens dóna vida.