Pensativos en Equilibrio ens presenta una obra ‘made in Sant Andreu‘ fruit de l’entrega, l’afecte i l’humor de tot l’equip.

La companyia de teatre Pensativos en Equilibrio neix l’any 2018 quan el grup de teatre del SRC de Sant Andreu comença una nova etapa. I és que després d’un canvi en la direcció i anades i vingudes de nous membres, la companyia dóna la talla i inicia un nou camí amb enriquidores col·laboracions.

El nom Pensativos en Equilibrio és fruit d’una pluja d’idees. Un braimstorming col·laboratiu on tots els membres en el seu moment van llançar paraules a l’aire per integrar-les en el cos. Tal com explica la pròpia companyia “consisteix en un exercici de piruetes semàntiques que vam anar fent fins a crear una escultura a on el grup es sostenia.” I d’aquí va sortir el nom de Pensativos en Equilibrio.

Aleluyah, Aleluyaaaah!

L’espectacle que presenten aquest any a l’Altre Festival, ‘Aquí no queda ni Déu‘ neix d’una escena inicial que a poc a poc s’ha anat teixint amb la creació dels personatges, la introducció d’improvisacions i l’elaboració de les diferents escenes . Un guió ‘made in Sant Andreu’ que prové de l’entrega, l’afecte i l’humor de tots els membres de la companyia.

Amb el crit de guerra ‘Aleluyah! d’un dels personatges principals de l’obra (el Mossèn), la solemnitat es veu acolorida per les rialles, l’acompanyament i l’obertura a l’inesperat. I és que com avisen ells mateixos, tot pot succeir en aquesta obra: Aleluyah, Aleluyaaaah!