Aquest any al programa podeu trobar una diversitat de gèneres i formats, des dels equilibris grotescs, la rumba d’autor d’en Micu o la col·laboració entre l’Associació Arep per la salut mental i Radio Cava-ret a la Ràdioestació RODA, entre altres a l'Altre Festival 2020.

El 24 de juliol el Festival va iniciar el primer viatge! El punt de sortida va ser el recinte Fabra i Coats, un espai emblemàtic de la ciutat de Barcelona. L’autobús vermell amb l’escenari al sostre va iniciar el seu recorregut pels diferents espais (residències per a gent gran).

Però això no és tot! El 28 d'octubre escalfem motors de nou, visitant espais residencials de l'àmbit de la salut mental amb 3 actuacions previstes. I el 30 d'octubre la RODA continuarà rodant per la ciutat, visitant el primer Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya (FAACCC)! I encara queden més sorpreses per anunciar i demostrar que #laculturasegura i promoure #laculturainclusiva!

Les actuacions es van programar en coordinació amb els equipaments i entitats per a ser visionades des de finestres, balcons i terrats.