La companyia d’arts escèniques Vara i el mal Karma reclamen a sobre de l’escenari el dret a la recuperació de la capacitat jurídica de totes les persones que tenen patiment emocional.

Vara i el mal Karma ens presenten el dissabte 8 de juny a la ja tradicional Carpa Iurta “Que no me quiten mi locura”. Una composició creada per José Manuel Vara i amb textos de Mareva Mayo, Princesa Inca i el mateix Vara que ens presenta 6000 metres cúbics d’emoció a través del gènere poètic activista. L’espectacle neix a partir del dret a la recuperació de la capacitat jurídica de totes les persones que tenen/tenim patiment emocional. Partint de la base del respecte mutu i la improvisació com a eina de treball i interacció amb el públic cada show és diferent, exclusiu i irrepetible. I és que en plena actuació sorgeixen idees paral·leles que, sense oblidar la idea original, generen variacions cromàtiques/creatives de la mateixa.

Tot un univers en miniatura

La companyia Vara i el mal karma sorgeix d’una ramificació natural alternativa i amb caràcter bàsicament temporal del grup que el va iniciar tot, és a dir, El club de la lluita emocional. Ara els seus tres components arriben a la Fabra i Coats per demostrar-nos que són capaços d’invocar al MAL KARMA per generar precisament el contrari. Per a això, tant Mareva Mayo, Princesa Inca com Juan Vara es basen en les emocions i en la pròpia vida. Tal com explica el mateix Vara “Encara que tots som diferents, tenim el nostre peculiar punt de vista sobre la Vida, però a l’escenari ens convertim en un univers en miniatura capaç de provocar tsunamis emocionals de grau extrem.”