Ja tenim aquí el RECULL DE PREMSA de la 5ª edició de l’Altre Festival a Barcelona!

El que no trobaràs en el document són els millors moments amb els i les companyes de la premsa que han fet possible visibilitzar el nostre festival!

Aquí van algunes:

  1. “Bona nit!” – comença a saludar al públic el redactor de la Ràdio Nacional d’Espanya a les 16h de la tarda. Era el moment que ens vam mirar i vam pensar, qui és el “boig” aquí?! I resulta que una cosa que no vam saber en aquell moment era que sortiríem en el programa Gente Despierta (bueno, això ho sabíem i vam pensar, quin nom més divertit)… Però resulta què aquell nom tenia molt de sentit per què l’entrevista sortia a les 2 de la matinada!!!
  2. Un dia abans de començar el festival teníem un “bajón” impressionant per què la majoria dels mitjans no podien venir a la nostra roda de premsa. De cop truca l’Oriol de TV3 i ens diu: “Volem venir a gravar la inauguració!” Vam fer un salt de la cadira, emocionades, i és clar que vam dir “si, si, veniu!”. Quina sorpresa vam tenir quan van arribar l’Oriol, el redactor, i l’Alfons, el càmera al recinte a entrevistar en Manel, el director de l’Altre Festival, resulta que en Oriol i en Manel van anar a la mateixa classe a l’escola! Mil gràcies, Oriol i Alfons, per la vostra feina aquell dia!
  3. Arriben les companyes de BTV per gravar l’assaig i una entrevista amb el Manel. Munten la càmera, tot a punt i de cop l’Esther vol agafar micro per poder fer l’entrevista i resulta que es va quedar a l’oficina!!!