Una adaptació d’un clàssic que, amb una escenografia d’allò més minimalista i uns grans actors, fan sentir a l’espectador que un altre amor és possible.

L’amor no entén de gèneres, races, religions o capacitats. Aquesta obra interpretada per cinc meravellosos actors es posa a la pell del clàssic de Shakespeare. Enamoradísims a primera vista Romeu i Julieta, dos joves amb espectre autista, lluiten per un amor que se’ls fa impossible per culpa dels estereotips i estigmes de la societat. Una tragicomèdia de 70 minuts que ve marcada per un contingut potent i una escenografia simple. Tal com explica el seu autor Tony Casla “Pocs elements, música, llum i uns actors que faran sentir a l’espectador que un altre amor és possible“.

ROMEO Y JULIETA, UNA MIRADA DISTINTA teaser

Una companyia amb llarg recorregut

Aquesta companyia catalana que neix a l’año 2012 ja té un llarg recorregut de representacions a nivell mundial. Un treball que ha estat repetidament reconegut i fins i tot, obres com “Romeu y Julieta, una mirada distinta” han estat nominades al Gran Premi d’Espanya d’Arts Escèniques.

L’obra de teatre que ja es va estrenar en versió reduïda a l’any 2015, es va allargar i va millorar un any després en motiu del centenari del dramaturg anglès. Un Romeo i Julieta que encara que ofereix una mirada diferent en nombre d’actors i en nombre de detalls escenogràfics, el fons és el mateix …. L’amor és per a tothom.

“Romeu i Julieta, una mirada diferent” es podrà veure el diumenge 6 de juny a les 19:15h a l’Espai bota 2 del recinte Fabra i Coats.
Adquireix aquí les teves entrades per 5 €