Busquem joves menors de 30 anys amb ganes de col·laborar en la producció de dansa “Chopsuey Mov” en mans del prestigiós coreògraf de Nats Nuts Toni Mira

Com a les anteriors edicions, L’Altre Festival produeix un espectacle ideat i elaborat per estrenar aquest juny 2017. En aquesta convocatòria s’ha convidat al coreògraf Toni Mira. El prestigiós dansaire fundador de la companyia Nats Nuts ja ha començat els assaigs de “Chopsuey Mov”, un espai de creació col·lectiva entre joves amb o sense diagnòstic de trastorns mentals que pretén habilitar espais de diàleg mitjançant l’art i fomentar el trencament de les barreres estigmatitzants que pateix el col·lectiu. La dansa és un medi excel·lent per sentir-se lliures, i sobretot per treure, compartir i expressar emocions.

L’espectacle està pensat per ser treballats amb joves. Un col·lectiu que durant les anteriors edicions de L’Altre Festival va evidenciar la necessitat de trobar xarxes, punts de trobada i suport. És per això que es fa una crida a tots aquells joves que tinguin ganes d’enrolar-se en la creació d’aquest espectacle de dansa que s’estrenarà en L’Altre Festival 2017. Sigui quin sigui el nivell interpretatiu dels participants, siguin quines siguin les seves limitacions, tots els joves estan convidats.

Què es necessita per apuntar-se?

– Tenir menys de 30 anys.

– El compromís d’assistir als assaigs (Dll de 18 a 20 a La Fabra i Coats i Dx de 18 a 20 a Centre Cívic Baró de Viver)

– Predisposició i molt d’entusiasme.

– Apuntar-se a convocatoria2017@laltrefestival.cat

Som-hi! Ara és el moment de poder donar el millor de cadascú a través de la dansa!