logo de fundacion quiron salud

Fundación Quirónsalud amb les arts escèniques y la salut mental

Donem les gràcies a la Fundación Quirónsalud pel seu compromís amb l’acció social, fruit de la seva aposta per a la millora de la societat, mitjançant la investigació, la formació i la docència.

La Fundación Quirónsalud neix com a resultat de la fusió de diferents fundacions dels grups hospitalaris més grans a nivell nacional, que venien realitzant una activitat solidària arreu del territori. La unió de forces repercuteix en un increment del compromís responsable cap a la societat, amb una ferma voluntat de creació de valor.

 

Tenint en compte que la seva missió principal és la promoció de la salut en totes les seves formes, els seus objectius estan íntimament vinculats a les àrees de la investigació, la docència i la divulgació científica, motiu pel qual desenvolupen constantment nobroses activitats de formació mèdica continuada i docència de posgrau, amb el recolzament de les universitats més prestigioses del país.

La fundació treballa per la inclusió

D’altra banda, pel que fa a la acció social, la Fundación Quirónsalud treballa per oferir assistència a pacients, familiars i empleats, persones amb discapacitat o grups en risc d’exclusió social. Promouen l’ètica en tots els ordres de l’activitat sanitària i posen ènfasi en les noves alternatives socialment justes i ecològicament sostenibles.

 

La Fundación Quirónsalud, referent d’organització sostenible, comparteix molts dels objectius de l’Altre Festival i estem encantats de donar-li la benvinguda.