Foto vincles

La companyia amateur del Centre de rehabilitació de Sant andreu ens presenta la seva última creació

El grup de teatre del Centre de Rehabilitació de Sant Andreu sorgeix de les activitats quees realitzen dins el Centre de Rehabilitació Sant Andreu Fundació Vidal i Barraquer que des de l’any 2002 tenen com a objectiu promoure la inserció comunitària i la inclusió a través de la creativitat. Amb els anys, el grup ha anat evolucionant, treballant textos de tota mena i representant tant peces adaptades com de creació pròpia, en diferents formats (cinema i teatre).

A dia d’avui es pot dir que són una companyia amateur amb força recorregut. Fa un any van presentar-nos l’inici del seu nou treball en l’edició de 2016 de l’Altre Festival. Ara, per fi, podrem veure el resultat final de la feina d’un any: un documental que involucra esforç i exigència per tal d’el·laborar un guió propi i donar un pes específic a la interpretació corporal i l’expressió de les emocions.

Una comèdia hilarant que mostra les misèries d’una família de l’alta burgesia

Vincles és la història d’una família burgesa que veu alterada la seva relació degut a la mort del patriarca i la conseqüent lectura del testament. Un esdeveniment que inevitablement tindrà repercusions en els vincles familiars.

Consulta dia i hora d’aquest espectacle al nostre programa